Neem contact op via WhatsApp

Ford levert voertuigen aan Team Sky

3-7-2017

Team Sky, dat de Tour de France in de afgelopen vijf jaar vier keer wist te winnen met Chris Froome en sir Bradley Wiggins, gebruikt sinds 2016 voertuigen van Ford. Sindsdien zijn meer dan vijftig overwinningen behaald door Team Sky.

Naast de Ford Transit materiaalwagens en de Ford Mondeo's met Intelligent All Wheel Drive van de ploegleiders, beschikt Team Sky ook over Ford-voertuigen van het type S-MAX en Edge. Maar de meest opvallende support- en scoutingauto die dit jaar de Tour volgt is ongetwijfeld de witte Ford Focus RS met Team Sky bestickering. Deze auto rijdt bij alle etappes voor de renners uit om informatie over het parcour te verzamelen en te delen met het team.

Vlak voor de Tour de France maakte Ford bekend dat het de rol als exclusieve leverancier van voertuigen voor topwielerploeg Team Sky heeft verlengd tot eind 2019.

Fietsendragers

Ford-rijders die zelf graag fietsen, kunnen natuurlijk altijd bij ons terecht om een mooie fiestendrager uit te zoeken. Wij verkopen zowel fietsendragers voor op het dak als fiestendragers die op de trekhaak bevestigd kunnen worden.

Informeer naar Ford accessoires

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws