Neem contact op via WhatsApp

Ooit een auto het zien opnemen tegen de zwaartekracht, DNA en raketwetenschap?

9-3-2021

Hebt je ooit een auto gezien die de zwaartekracht verslaat en vanuit stilstand langs een vallende kroonluchter accelereert, die het verschil ziet tussen een identieke tweeling of die een duel aangaat met een raket? In een nieuwe serie video's van Ford zie je hoe de elektrische Ford Mustang Mach-E al deze uitdagingen aangaat. Spoiler alert: de auto wint.

Het ontwerp van de Mustang Mach-E is volledig nieuw om bestaande ideeën over wat een elektrische auto zou moeten kunnen en zou moeten zijn te veranderen. Dit maakt deze auto de ideale hoofdrolspeler. In elke aflevering wordt één van de belangrijkste mogelijkheden of technologieën van de Mustang Mach-E belicht. Als geheel stelt de serie, net als de auto, ook veelvoorkomende misvattingen aan de kaak over de actieradius en de prestaties van elektrische auto’s.

De eerste Mustang Mach-E’s arriveren binnenkort in Nederland en deze video’s zijn het startschot voor dit nieuwe elektrische raspaard, die staat te trappelen om zich te presenteren.


  • Ford Mustang Mach-E versus zwaartekracht
  • Mustang Mach-E versus Zwaartekracht

    De elektrische Mustang Mach-E heeft een indrukwekkend koppel. Maar is dit krachtig genoeg om de wetten van de zwaartekracht op de proef te stellen? Zie hoe de elektrische pony het opneemt tegen een vallende kroonluchter.

    Bekijk de video


  • Ford Mustang Mach-E versus Raketwetenschap
  • Mustang Mach-E versus Raketwetenschap

    De elektrische Mustang Mach E heeft een indrukwekkende actieradius. Maar hoe ziet een indrukwekkende actieradius eruit? Een raket van 3,5 meter helpt bij het visualiseren van de WLTP-actieradius* tot 610 km van de Mustang Mach-E, die het resultaat is van een grotere accu en achterwielaandrijving.

    Bekijk de video


  • Ford Mustang Mach-E versus Pit-crew
  • Mustang Mach-E versus Pit-crew

    Dankzij de mogelijkheden voor draadloze updates kan de elektrische Mustang Mach-E op bijna elke locatie worden geüpdatet. Maar hoe gaat dit in een duel met een mobiele pit-crew die vastzit aan de laadbak van een truck? Er is maar één manier om daarachter te komen.

    Bekijk de video


  • Ford Mustang Mach-E versus DNA
  • Mustang Mach-E versus DNA

    De volledig elektrische Mustang Mach-E is in staat om te leren van het gedrag van individuele bestuurders en zich aan te passen aan hun voorkeuren. Maar is de auto slim genoeg om onderscheid te maken tussen een identieke tweeling? Zie wat er gebeurt als de gepersonaliseerde technologie in de Mustang Mach-E wordt losgelaten op een tweeling.

    Bekijk de video


De introductie en de komst van de Mustang Mach-E is voor Ford een belangrijk moment; het laat zien hoe Ford de toekomst verwezenlijkt. Met deze videoserie willen we laten zien wat er allemaal mogelijk is met de Mach-E en meteen een aantal vooroordelen over elektrische auto’s uit de wereld helpen” aldus Peter Zillig, director, Brand & Marketing Communications, Ford Europa.


Nieuws

Nieuws

Laatste nieuws